Всі категорії
Спеціалізовані статичні холодильні вітрини "Міссурі А meat" призначені для продажу свіжого м'яса в делікатесних бутиках і супермаркетах преміум класу. Спеціальна система статичного охолодження, що складається з випарника над викладкою і додатково охолоджуваної поверхні викладки, мінімізує втрату товарного виду і "усихання" при демонстрації і продажі свіжого м'яса.
Міссурі A meat | |||||
Довжина без боковин | мм | 1250 | 1500 | 1875 | 2500 |
Довжина з боковинами | мм | 1370 | 1620 | 1995 | 2620 |
Товщина двох боковин | мм | 120 | |||
Площа демонстраційної частини | м2 | 1,11 | 1,34 | 1,68 | 2,26 |
Оточуюча температура | ˚С | ≤ +25 | |||
Вологість | % | ≤ 60 | |||
Швидкість повітря | м/с | - | |||
Робоча температура | ˚С | -1…+2 | |||
Температурний клас | М1 | ||||
Параметри мережі | 220В ±10%, 50Гц, L+N+Pe | ||||
Елекирична потужність | Вт | 700 | 830 | 950 | 1000 |
Потужність відтавання | Вт | 200 | 300 | 500 | 700 |
Добове електроспоживання | кВт·г | 11,8 | 13,9 | 16,0 | 17,5 |