Новини

11 моделей холодильного обладнання для барів

11 моделей холодильного обладнання для барів

Вирішили відкрити підприємство громадського харчування? Необхідно не тільки продумати бізнес-стратегію, вибрати гарне місце, але і оснастити своє кафе або бар професійним обладнанням (тепловим, холодильним та ін.). Багато в чому саме від нього буде залежати успіх роботи.

Читати далі
Рекомендації по догляду за холодильним обладнанням

Рекомендації по догляду за холодильним обладнанням

Щоб холодильне обладнання прослужило вам не один рік, важливо забезпечити регулярний догляд і дотримуватися правил експлуатації. Як правило, холодильні та морозильні камери використовуються для зберігання харчової продукції. Якщо техніка буде працювати зі збоями, на продуктах можуть з'явитися шкідливі мікроби та бактерії.

Читати далі
Світлодіодне освітлення в торговому холодильному обладнанні

Світлодіодне освітлення в торговому холодильному обладнанні

В комерційних організаціях на освітлення зазвичай припадає 20-50% від загальної витрати електроенергії. Власники бізнесу, яким доводиться щомісячно сплачувати рахунки, часто задають собі питання, як скоротити витрати на електроенергію. Оскільки світлодіодне освітлення стає все популярнішим, багато хто задумуються над тим, чи варто переходити на цей тип освітлення. Всього декілька років тому світлодіодні лампи були надзвичайно дорогими, але із розвитком технологій вони стають все доступнішими.

Читати далі
Різниця між звичайними і холодильними вітринами для демонстрації хлібобулочних і кондитерських виробів

Різниця між звичайними і холодильними вітринами для демонстрації хлібобулочних і кондитерських виробів

Часто власники торгової точки, що продає випічку і кондитерські вироби стикаються з питанням: яка вітрина потрібна - звичайна чи спеціалізована холодильна вітрина? Це перш за все це залежить від продуктів, які ви пропонуєте своїм покупцям. Багато магазинів, пекарень, кафе і ресторанів використовують обидва типи торгівельного обладнання, але важливо розрізняти, який товар можна продавати без охолодження, а який дуже швидко без охолодження зіпсується.

Читати далі
Вибір торгового холодильного обладнання

Вибір торгового холодильного обладнання

Коли ви відкриваєте свій бізнес в сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування, перед вами зазвичай виникає багато завдань, які потрібно вирішити. Одна з них - вибір холодильного обладнання для зберігання продуктів. Для успішної роботи торгової точки вам може знадобитися кілька комерційних холодильних шаф і торгових вітрин, і є кілька моментів, про які ви повинні обдумати, перш ніж робити свій вибір.

Читати далі
Вітрина-карусель

Вітрина-карусель

На ринку торгівельного обладнання можна придбати незвичайні, з претензією на оригінальність, прилавки й стелажі. Часто можна знайти такі статичні варіанти, які зможуть підкреслити всі достоїнства товару і покажуть його покупцеві з усіх найвигідніших сторін.

Читати далі
Морозильні шафи

Морозильні шафи

В якості одного з видів холодильного обладнання морозильні шафи найчастіше застосовуються в кафе, в супермаркетах і невеликих торгових точках, в буфетах і барах. Вони призначені для зберігання заморожених продуктів харчування в оптимальному температурному режимі і служать як для складування, так і для презентації продукції в торговому залі. Така техніка досить популярна і в домашньому побуті: вона дозволяє завжди мати під рукою свіже домашнє м'ясо, рибу, ягоди і фрукти.

Читати далі
Розміщення морозильних вітрин в магазині

Розміщення морозильних вітрин в магазині

У супермаркетах і на продуктових викладках, у невеликих магазинах та в кав'ярнях, морозильні вітрини відіграють дуже важливу роль. Вони служать для вигідної презентації покупцям продуктів, що можуть швидко зіпсуватися. Це вимагає постійного підтримання певного температурного режиму. Мясо, риба, молочка, напівфабрикати, заморожені овочі та фрукти, готові страви - все це не викладеш перед покупцями на звичайні полиці.

Читати далі
Як оптимізувати торговий простір?

Як оптимізувати торговий простір?

Робота над оформленням торгової точки завжди починається з докладного аналізу. По-перше, потрібно тверезо оцінити, наскільки ефективно використовується торгова площа. Це допоможе виявити і слабкі місця, і перспективні ділянки торгового простору.

Читати далі
Кондитерська вітрина як частина інтер'єру

Кондитерська вітрина як частина інтер'єру

Кондитерська вітрина - це холодильне обладнання, призначене для демонстрації випічки, десертів та інших кондитерських виробів. Від якісної роботи холодильної вітрини для кондитерських виробів залежить не тільки збереження розміщених в ній продуктів, але і їх презентабельний зовнішній вигляд.

Читати далі
Показано з 1 по 10 із 18 (2 сторінок)