Морозильні шафи

Морозильні шафи

В якості одного з видів холодильного обладнання морозильні шафи найчастіше застосовуються в кафе, в супермаркетах і невеликих торгових точках, в буфетах і барах. Вони призначені для зберігання заморожених продуктів харчування в оптимальному температурному режимі і служать як для складування, так і для презентації продукції в торговому залі. Така техніка досить популярна і в домашньому побуті: вона дозволяє завжди мати під рукою свіже домашнє м'ясо, рибу, ягоди і фрукти.

Розрізняють два основних типи морозильних шаф: вертикальні і горизонтальні. Перші по конструкції нагадують стандартний холодильник, другі виконуються у формі великої скрині.

Внутрішнє наповнення виконано у вигляді декількох відсіків, розділених спеціальними пластиковими перегородками, висувними ящиками і кошиками. Пластик забезпечує надійну ізоляцію запахів усередині конкретного відсіку, тому в камері допускається одночасне зберігання декількох різних видів продуктів.

Наша організація надає своїм клієнтам широкий вибір холодильного обладнання. Продукція компанії якісно відрізняється наступними своїми достоїнствами:
- велика різноманітність форм і розмірів;
- прийнятна вартість;
- практичність і довговічність;
- стильний сучасний дизайн.

Також для вас завжди на зв'язку наші консультанти, до яких можна звернутися за будь-якої додаткової інформацією і допомогою у виборі.