Кондитерська вітрина як частина інтер'єру
18.02.2019 | Петро Петренко
Кондитерська вітрина - це холодильне обладнання,
призначене для демонстрації випічки, десертів та інших кондитерських виробів.
Від якісної роботи холодильної вітрини для кондитерських виробів
залежить не тільки збереження розміщених в ній продуктів, але і їх
презентабельний зовнішній вигляд.
Продукти кондитерського призначення псуються дуже швидко, і
це відразу стає видно по їх зовнішньому вигляду: глазур покривається нальотом,
крем починає розтікатися. Тоді як свіжі вироби створюють відчуття неповторного
смаку і привертають увагу покупців.
Вартість кондитерської вітрини залежить від її виробника,
потужності і дизайну. Виробники сучасних кондитерських вітрин представляють їх
різного дизайну і кольору, що дозволяє підібрати не тільки корисні
функціональні вироби, а ще й красиво представити інтер'єр.
Кондитерські вітрини для ресторанів можуть вироблятися в
темно-коричневих тонах, кольору кави з вершками, відтінках срібла, бронзи або
золота, кольору натурального дерева, а також з елементами декоративних вставок.
Багато виробників виготовляють кондитерські вітрини на замовлення, в такому
випадку дизайн відрізняється індивідуальністю і ексцентричністю. Але варто
пам'ятати про те, що головною особливістю кондитерської вітрини повинна бути її
продуктивність і функціональність, а не лише презентабельний зовнішній вигляд.
Кондитерські вітрини можуть бути виставлені в лінію або ж торцями один до одного, утворюючи щось схоже на торгові ряди в супермаркетах, що дозволяє покупцям не бути обмеженими в русі.