Новини
18.02.2019 | Петро Петренко
Вирішили відкрити
підприємство громадського харчування? Необхідно не тільки продумати
бізнес-стратегію, вибрати гарне місце, але і...
18.02.2019 | Петро Петренко
Щоб холодильне обладнання прослужило вам не один рік,
важливо забезпечити регулярний догляд і дотримуватися правил експлуатації. Як
правило...
18.02.2019 | Петро Петренко
В комерційних організаціях на освітлення зазвичай припадає
20-50% від загальної витрати електроенергії. Власники бізнесу, яким доводиться
щомісячно...
18.02.2019 | Петро Петренко
Часто власники
торгової точки, що продає випічку і кондитерські вироби стикаються з питанням:
яка вітрина потрібна - звичайна чи спеціалізована холодильна вітрина?
18.02.2019 | Петро Петренко
Коли ви відкриваєте свій бізнес в сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування, перед вами зазвичай виникає багато завдань, які потрібно вирішити. Одна з них...
18.02.2019 | Петро Петренко
На ринку торгівельного обладнання можна придбати незвичайні, з претензією на оригінальність, прилавки й стелажі. Часто можна знайти такі...
18.02.2019 | Петро Петренко
В
якості одного з видів холодильного обладнання морозильні шафи найчастіше
застосовуються в кафе, в супермаркетах і невеликих торгових точках, в буфетах і
барах. Вони призначені для...
18.02.2019 | Петро Петренко
У супермаркетах і на продуктових викладках, у невеликих магазинах та в кав'ярнях, морозильні вітрини відіграють дуже важливу роль. Вони служать для...
18.02.2019 | Петро Петренко
Робота
над оформленням торгової точки завжди починається з докладного аналізу.
По-перше, потрібно тверезо оцінити, наскільки ефективно...
18.02.2019 | Петро Петренко
Кондитерська вітрина - це холодильне обладнання,
призначене для демонстрації випічки, десертів та інших кондитерських виробів.
Від якісної роботи...