Всі категорії
Холодильні вітрини "Міссурі M pickles" вбудовуються в лінії гастрономічних вітрин "Міссурі M". Застосовуються для продажу солінь. Конструкція передбачає робочу поверхню з охолоджуваними відсіками під гастроємності. Усі внутрішні частини корпусу і робоча поверхня холодильної вітрини "Міссурі M pickles" для солінь виготовлені з нержавіючої сталі.
Міссурі M pickles | Міссурі M pickles self | |||||||||||
Довжина модуля без боковин | мм | 937 | 1250 | 1500 | 1875 | 2500 | 937* | 1250* | 1500* | 1875 | 2500 | |
Товщина двох боковин | мм | 100 | 100 | |||||||||
Площа демонстраційної частини (загальна) | м2 | 0,94 | 1,26 | 1,51 | 1,89 | 2,52 | 0,94 | 1,26 | 1,51 | 1,89 | 2,52 | |
Площа робочої поверхні | м2 | 0,24 | 0,32 | 0,39 | 0,48 | 0,65 | 0,24 | 0,32 | 0,39 | 0,48 | 0,65 | |
Кількість гастроємностей GN 1/1 або GN 1/2 або GN 1/3 |
шт | 2/4/6 | 4/8/12 | 4/8/12 | 6/12/18 | 8/16/24 | 2/4/6 | 4/8/12 | 4/8/12 | 6/12/18 | 8/16/24 | |
Об'єм охолоджуваного боксу | л | 99 | 135 | 164 | 207 | 279 | 99 | 135 | 164 | 207 | 279 | |
Оточуюча температура | ˚С | ≤ +25 | ||||||||||
Вологість | % | ≤ 60 | ||||||||||
Швидкість повітря | м/с | ≤ 0,2 | ||||||||||
Робоча температура | ˚С | +2 ...+4 | ||||||||||
Температурний клас | М2 | |||||||||||
Холодильна потужність: | Вт | |||||||||||
+2…+4 | 234 | 312 | 374 | 469 | 624 | 234 | 312 | 374 | 469 | 624 | ||
Під'єднання труб холодильної системи | мм | |||||||||||
нагнітання | 10 | 10 | ||||||||||
всмоктування | 12 | 12 | ||||||||||
Дренаж | мм | 40 | 40 | |||||||||
Параметри мережі | 220В ±10%, 50Гц, L+N+Pe | 220В ±10%, 50Гц, L+N+Pe | ||||||||||
Електрична потужність | Вт | 67 | 71 | 77 | 87 | 127 | 51 | 51 | 59 | 59 | 91 | |
Потужність відтавання (опція) | Вт | 200 | 300 | 400 | 500 | 700 | 200 | 300 | 400 | 500 | 700 |