Холодильні вітрини

Інше обладнання

Шафи пекарські для піци

Шафи пекарські для піци


Різні технології теплової обробки харчових продуктів використовуються для приготування більшості страв. Тому теплове обладнання підприємств громадського харчування є невід'ємною частиною будь-якого сучасного ресторану, кафе, бару чи точки швидкого харчування.

Обладнення для ресторану

Принципи комплектації кухонного оснащення

Можливості кухонного обладнання зумовлюють широту і різноманітність меню, контингент відвідувачів і, в кінцевому рахунку, успішність бізнесу. Вибираючи теплове обладнання для ресторану, власник повинен керуватися декількома основними принципами:

• повнота комплектації кухні оснащенням, яке повинно відповідати розмірам і специфіці закладу;
• економічність в експлуатації і відповідність джерела і ліміту енергії;
• надійність в експлуатації і висока ремонтопридатність;
• відповідність санітарно-гігієнічним нормам.



Цим простим правилам повністю відповідає асортимент торгової марки Orest, яка випускає теплове обладнання для ресторанів, кафе, барів, їдалень з повним циклом приготування їжі. Номенклатура продукції включає широкий перелік спеціалізованих і універсальних пристрою для контактних і безконтактних технологій приготування страв:

• електричні промислові плити;
• жарочні шафи;
• розстоєчні шафи;
• теплові столи;
• печі для піци і грилі для курей;
• Чебуречниці і фритюрниці.

Всі випускається обладнання сертифіковане і має гігієнічні висновки, що значно спрощує отримання в наглядових органах дозволу для початку роботи.

Якість та енергоефективність продукції

obladnannya dlya kuhon restoraniv 1Більш ніж 20-ти річний досвід роботи на ринку товарів Horeca дозволив сформулювати основні принципи випуску якісної і недорогої продукції, завдяки яким теплове обладнання для кафе і ресторанів має бездоганну репутацію і користується високим попитом.
1. При виробництві оснащення використовується виключно нержавіюча сталь високої якості не тільки для робочих поверхонь, але також для каркаса і боковин.
2. Нагрівальні елементи мають підвищений ресурс працездатності, значно дешевше закордонних аналогів, прості в обслуговуванні і ремонті.
3. У світлопрозорих елементах пристроїв використовується термостійкий посуд, обладнання оснащене захисними екранами.
4. Підведення електроенергії виконано термостойкими проводами, розрахованими на високі робочі температури.
5. Устаткування має гарні ергономічні якості, включаючи регулювання установки по висоті.
6. Модельний ряд має як спеціалізованими, так і багатофункціональними пристроями, до чого особливо вимогливо теплове обладнання для барів і точок швидкого харчування.
7. Предмет особливої ​​гордості компанії - використання енергозберігаючих технологій, пристроїв плавного регулювання потужності, термостатів, що продовжують термін служби і дозволяють економити до 30% електроенергії.

Присутність в лінійці теплового обладнання різної потужності і призначення дозволяє зробити оптимальну комплектацію кухні будь-якого підприємства харчування. А найкраще співвідношення показника «ціна-якість» робить такий вибір найбільш дохідним для бізнесу.