Холодильні вітрини

Стіл холодильний для реалізації свіжого м'яса

Стіл холодильний мясний

Одне з найбільш необхідних на сучасній професійній кухні обладнання - це холодильні столи (охолоджуючі). У такому столі поєднується відразу два незамінних в роботі кухні предмета - холодильна шафа і робоча поверхня. Таке зручне розташування робочого місця над камерою для короткочасного зберігання продуктів, напоїв, напівфабрикатів робить холодильний стіл ефективним обладнанням для будь-якої професійної кухні. Робоча температура холодильної камери в холодильному столі регулюється в діапазоні від +2 до + 8 ° С. Для зручності зберігання продуктів харчування та ефективного використання всього обсягу холодильної камери, всередині холодильних столів встановлюються полиці.

Вбудований агрегат, можливий варіант виносного холодопостачання.
 
Основні характеристики:
 
- Повністю з нержавіючої сталі;
- Найбільший внутрішній корисний об'єм в своєму класі;
- Полки для зручного зберігання продуктів;
- Об'ємний пристінний борт висотою 40мм;
- Компресор Danfoss®;
- Електронний термостат;
- Автоматичне розморожування.
 
Опції:
 
- Установка замість полиць гастроємностей GN1 / 1.

Зберегти

Зберегти