Світлодіодне освітлення в торговому холодильному обладнанні

Світлодіодне освітлення в торговому холодильному обладнанні

В комерційних організаціях на освітлення зазвичай припадає 20-50% від загальної витрати електроенергії. Власники бізнесу, яким доводиться щомісячно сплачувати рахунки, часто задають собі питання, як скоротити витрати на електроенергію. Оскільки світлодіодне освітлення стає все популярнішим, багато хто задумуються над тим, чи варто переходити на цей тип освітлення. Всього декілька років тому світлодіодні лампи були надзвичайно дорогими, але із розвитком технологій вони стають все доступнішими.

Освітлення може бути не першим, що спадає на думку, при згадці холодильних шафта торговельних вітрин, але воно також є важливим аспектом такого обладнання. Експлуатація та утримання холодильного обладнання коштує не малих грошей, тому потрібно розглянути будь-яку можливість економії.

Розгляньмо потенційні переваги переходу на світлодіодні освітлювальні прилади.

Світлодіодне освітлення зазвичай коштує дорожче за стандартні люмінесцентні лампи, які встановлені в більшості торгового обладнання. На щастя, світлодіодні лампи швидко окупають себе через те, що споживають менше електроенергії. Світлодіодні лампи не лише використовують значно менше енергії за флуоресцентні лампи, але також випромінюють менше тепла. Це також впливає на вартість експлуатації обладнання. Ваш холодильний пристрій не буде працювати на те, щоб компенсувати тепло, що виділяється люмінесцентними лампами. Світлодіоди здатні витримувати 50 000 годин у холодильнику та до 100 000 годин у морозильній камері. Крім того, вони не пошкоджуються впливом холодної температури та високої вологості, як деякі інші освітлювачі.

Світлодіодні лампи миттєво починають світитися і не вимагають часу для прогріву до повного рівня яскравості. Вони бувають різних відтінків, тому ви можете вибрати саме той, який допоможе представити у найкращому світлі ваші товари. Крім того, світлодіодні лампи не містять небезпечної ртуті, яка може стати серйозною проблемою для підприємств у яких зберігаються харчові продукти.

Багато холодильних приладів мають можливість встановлення світлодіодного освітлення. Якщо у вас вже є вітрина або холодильна шафа, ви можете подумати про те, щоб переобладнати її на світлодіодне освітлення. Витрати на таке переобладнання можна багаторазово окупити, враховуючи довгострокову економію електроенергії та високий термін служби світлодіодних ламп.

Довгий час компанія Технохолод використовує у своїй продукції різноманітні світлодіодні рішення для основного освітлення демонстраційної частини, додаткової акцентної підсвітки продуктів, а також декоративної підсвітки торгового холодильного обладнання.