Різниця між звичайними і холодильними вітринами для демонстрації хлібобулочних і кондитерських виробів

Різниця між звичайними і холодильними вітринами для демонстрації хлібобулочних і кондитерських виробів

Часто власники торгової точки, що продає випічку і кондитерські вироби стикаються з питанням: яка вітрина потрібна - звичайна чи спеціалізована холодильна вітрина? Це перш за все це залежить від продуктів, які ви пропонуєте своїм покупцям. Багато магазинів, пекарень, кафе і ресторанів використовують обидва типи торгівельного обладнання, але важливо розрізняти, який товар можна продавати без охолодження, а який дуже швидко без охолодження зіпсується.

Давайте подивимося, який тип вітрини необхідний.

Звичайні вітрини для випічки

Звичайні вітрини призначені для хлібобулочних виробів, що не потребують охолодження, щоб залишатися свіжими. Такі продукти як хліб, булочки, пончики, печиво, бублики, кекси і круасани, не вимагають постійного охолодження, щоб залишатися смачним і привабливим для клієнтів. Навіть деякі торти, тістечка і кекси не потребують охолодження. Дізнайтеся всі подробиці про свій товар: який у нього тип глазурі і які інгредієнти входять. Як довго можуть ваші товари зберігається і за яких температурних режимів? Це допоможе вам у прийнятті рішення про необхідність їх охолодження чи ні.

Холодильні кондитерські вітрини

Холодильні вітрини для кондитерських виробів ідеально пасують для тих продуктів, які швидко псуються. Це можуть бути: торти, чізкейки, фруктові пироги, безе, вершкові пироги з кремом і збиті вершкові десерти. Будь-яка страва, яка зазвичай подається охолодженою, також може зберігається в холодильнику.

Обидва типи вітрин для демонстрації хлібобулочних виробів мають привабливі полиці і найрізноманітніші варіанти зовнішнього оздоблення. Багато вітрини мають можливість доступу до товарів як спереду, так і ззаду, пропонуючи додаткову зручність для клієнтів і співробітників.

Якими б не були ваші продукти харчування, компанія Технохолод допоможе вам розмістити їх найкращим чином. Познайомтесь з найпопулярнішими холодильними кондитерськими вітринами Технохолод: «Дакота» і «Флорида» а також з холодильною кондитерською шафою «Арканзас».