Вибір торгового холодильного обладнання

Вибір торгового холодильного обладнання

Коли ви відкриваєте свій бізнес в сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування, перед вами зазвичай виникає багато завдань, які потрібно вирішити. Одна з них - вибір холодильного обладнання для зберігання продуктів. Для успішної роботи торгової точки вам може знадобитися кілька комерційних холодильних шаф і торгових вітрин, і є кілька моментів, про які ви повинні обдумати, перш ніж робити свій вибір.

Спочатку ви повинні визначити, скільки холодильників вам буде потрібно. Більша частина продуктів харчування має зберігатися на при температурі +4 C градуса або нижче, щоб відповідати санітарним нормам. Якщо вам знадобиться морозильна шафа або скриня поруч з вашою торговою вітриною, то вам також потрібно дізнатися точну температуру, при якій потрібно утримувати продукти вашого асортименту. Кожна холодильна установка має свій діапазон робочих температур, визначте які саме температури вам потрібні в першу чергу.

Ви також повинні подумати, скільки запасів ви збираєтеся зберігати. Якщо ви знаєте, що вам потрібно мати в магазині багато продуктів, тоді вам, ймовірно, знадобляться комерційні холодильники великої місткості. Таке обладнання може мати багато різних розмірів, але краще вибрати місткість з запасом. Адже з часом ваш бізнес може розширюватися, і ви будете заздалегідь готовими до цього. Вам не доведеться робити ще одну покупку через кілька років, коли обсягів ваших холодильників буде недостатньо.

Також слід враховувати зручність доступу до вмісту. Холодильник повинен бути легко доступний для співробітників, щоб вони могли в будь-який момент дістати звідти потрібний товар. Тому перед тим як замовляти обладнання треба визначиться з умовами доступу до нього. Прикиньте де саме ви плануєте розташувати агрегат у своїй торговій точці і як саме повинні відкриватися двері камери для зручного доступу персоналу. Холодильні вітрини також повинні розташовуватися так, щоб клієнти могли добре бачити їх вміст і мали до нього простий доступ (якщо це магазин самообслуговування).

Якщо ви врахуєте ці міркування перед тим, як приступити до замовлення обладнання, то у вас не буде проблем після покупки і установки нових холодильників. Щоб врахувати всі нюанси найкраще перед замовленням скористатися порадами професіоналів, які зможуть підібрати для вас оптимальний варіант холодильного обладнання на довгі роки. 

Зв’яжіться з нами і ми проконсультуємо вас щодо холодильного обладнання. 
телефони у Львові: (032) 270 70 77, (032) 270 80 08, (068) 359 08 08, (063) 359 08 08, (095) 359 08 08