Вітрина-карусель

Вітрина-карусель

На ринку торгівельного обладнання можна придбати незвичайні, з претензією на оригінальність, прилавки й стелажі. Часто можна знайти такі статичні варіанти, які зможуть підкреслити всі достоїнства товару і покажуть його покупцеві з усіх найвигідніших сторін.

Коли підприємець займається розробкою дизайну торгового залу, то обладнання тут відіграє далеко не останню роль і практично більшість рішень в інтер'єрі залежить саме від цього фактора. Природно, що для того, щоб магазин успішно функціонував, доводиться використовувати різні прийоми, щоб виділити його з маси однотипних і схожих пропозицій. Тут потрібно щось оригінальне, таке, що зможе зацікавити потенційного покупця. Це може бути і світлове оформлення, і правильно підібрані кольори, і меблі, і аксесуари те, що здатне привернути увагу.

Родзинкою серед всього торгівельного обладнання, можна назвати вітрину-карусель. Перед статичними вітринами у такого обладнання є безліч переваг. По-перше, то що знаходиться в русі, завжди має більше шансів привернути до себе увагу, ніж те, що подається в статичному оформленні.

Також це оригінальна можливість більш уважно розглянути товар з усіх боків. Зазвичай такі динамічні вітрини встановлюються на невеликому постаменті, що також сприяє залученню клієнтів. Про те, що такі вітрини існують, люди сьогодні в більшості випадків дізнаються не з практики, а з різних кінофільмів, що теж сприяє залученню покупця.

Що стосується матеріалу для виготовлення, то це найчастіше це метал, але також нерідко можна побачити стійке до ударів скло, пластик, ДСП і т. п. Форму вироби замовник визначає сам і тому вона не обов'язково прямокутна або кругла - можна підібрати будь-яку, лише б гармоніювала з оформленням приміщення.

На вершині завжди є консоль, на якій закріплюється металева вісь, а на ній вже будуть розміщуватися полиці. Розміщувати їх по висоті можна по-різному - це вже залежить безпосередньо від побажань підприємця. Головне, щоб навантаження розподілялося по всьому периметру рівномірно - це важлива умова експлуатації вітрин-каруселей. Якщо не дотримуватися цього правила, вітрина може не витримати навантажень, що неодмінно призведе до поломки. Тому якщо обладнання уже розраховано на певну вагу, то краще її дотримуватися.

Такого роду обладнання позитивно впливає на імідж торгової точки і приносить набагато більше прибутку, ніж звичайні вітрини з товарами.

Холодильна кондитерська шафа «Арканзас-R» засклена з усіх чотирьох боків а також має систему скляних полиць, що обертаються разом з верхньою підсвіткою, що в комплексі забезпечує ідеальну презентацію товару.