Різновиди холодильних вітрин

Різновиди холодильних вітрин

Якщо ви збираєтеся придбати холодильні вітрини, то повинні знати, що вони відрізняються по температурному режиму, а саме: 

  • Середньотемпературні (від 0 ° до + 10 ° C) - вважаються найбільш популярним типом. Вони застосовуються для зберігання різноманітних товарів.
  • Низькотемпературні (від -10 ° до 0 ° C) - необхідні для заморозки риби, м'яса та інших напівфабрикатів.
  • Універсальні (-5 ° до + 5 ° C) - експлуатуються для вирішення більш широкого комплексу завдань, в тому числі звичайне охолодження або тривале зберігання продукції.

- Кондитерські моделі холодильних вітрин використовують для магазинів, які спеціалізуються на випуску хлібобулочних виробів, кулінарних виробів і солодощів. Їх конструкція дозволяє демонструвати наявний асортимент. Такі вітрини відрізняються більш вишуканим і оригінальним виконанням.

- Рибні - мають спеціальну конструкцію для зберігання і демонстрації продуктів на «підстилці» з льоду.

Холодильні вітрини також розрізняються по конструкції

Моделі з вбудованим агрегатом охолодження мають невелику глибину внутрішньої експозиції. Частина корисного простору займають агрегати охолодження. Установка обладння досить просте: користувач підключає кабель до електричної мережі. Такий варіант підійде для невеликих магазинів і кіосків.

Різновиди з виносною системою охолодження затребувані у великих гастрономах і супермаркетах. Їх доводиться підключати до систем охолодження, що розташовані поза межами торгового залу. Холод подається динамічним шляхом через трубопроводи.

Сучасні моделі холодильних вітрин мають фронтальне скло пласкої або увігнутої форми. Корпус виконується зі сталі або іншого металу. Він містить пінополіуретановий шар для утримання холоду. У нижній частині розташовується обладнання. Також є випарник, що запобігає утворенню на склі вологого конденсату. Іноді установка має об'ємні приховані бокси, де зберігають товарні запаси.

Якщо ви хочете обладнати вашу торговельну мережу за останнім словом техніки, то холодильні вітрини стануть вашими надійними помічниками.